یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

وزیر صهیونیست خواستار گرسنگی دادن به یک میلیون فلسطینی شد

وزیر صهیونیست خواستار گرسنگی دادن به یک میلیون فلسطینی شد یکی از وزیران رژیم اسرائیل برای آزادی اسرای این رژیم از نوار غزه خواستار گرسنگی دادن به یک میلیون فلسطینی شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بتزلائل اسموتریچ»، وزیر دارای رژیم اسرائیل بعد از ۹ ماه ناکامی این رژیم برای آزادی اسرای خود در نوار غزه، خواستار مجازات جمعی فلسطینیان به منظور برگرداندن این اسرا به خانه‌های خود شد.

رسانه‌های رژیم اسرائیل به نقل از او گزارش داد که وزیر افراطی کابینه نتانیاهو پیشنهاد داد که یک میلیون فلسطینی غزه گرسنه نگه داشته شود تا همه اسرای اسرائیلی آزاد شوند.

این اولین بار نیست که وزرای رژیم اسرائیل خواهان مجازات و نابودی فلسطینیان نوار غزه هستند. پیشتر «آمیخای الیاهو»، وزیر فرهنگ رژیم اسرائیل خواهان استفاده از بمب اتم علیه فلسطینیان شد که واکنش منفی زیادی به دنبال داشت.

از سوی دیگر، رسانه‌های عربی گزارش می‌دهند که هفت تن از نظامیان رژیم اسرائیل در حادثه امنیتی در شهر رفح، واقع درجنوب نوار غزه زخمی شده‌اند که دو تن از آنها حالشان وخیم گزارش شده است.

عدم تحقق اهداف جنگ علیه غزه موجب یأس صهیونیست‌ها شده‌اند و آنها به دنبال اهدافی غیر از اهداف اعلامی هستند که سخنگوی کابینه رژیم صهیونیستی مدعی شد که ارتش این رژیم هرگز از محور فیلادلفیا عقب نشینی خواهد کرد و هرگز به حماس اجازه تسلیح و بازسازی مجدد نیروهایش را نخواهد داد.

این سخنگو ادعا کرد که ارتش رژیم اشغالگر به فشار نظامی (تجاوزات نظامی) بر حماس و فرماندهانش ادامه خواهد داد، زیرا تنها راه برای آزادی گروگان‌ها (اسیران) و تحقق اهداف جنگ خواهد بود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار